Mit navn er Betina, jeg er 59 år gammel og jeg har 25 års erfaring med at undervise, uddanne og coache og er uddannet Life - og Business coach fra Sofia Manning.

Min passion er at hjælpe kvinder som dig, der er midt i livet til at finde eller genfinde dit livsmål, finde din passion, så du kommer til at få mere overflod i alle aspekter i livet. Med det mener jeg overflod af succes, kærlighed, lykke, glæde og tilfredshed i livet, og at du når de mål du sætter dig. 

Jeg elsker at tale med mennesker og høre deres livshistorie. Desværre oplever jeg alt for ofte, at mange kvinder tilsidesætter sig selv for familiens eller andres behov. At deres ønsker og drømme bliver lagt på hylden for "der er ikke lige tid eller overskud, eller "min tid skal nok komme når børnene bliver større". De vil måske gerne leve sundere, dyrke motion eller en hobby, have en anden karriere, måske være selvstændig, men "det passer ikke lige nu" og "jeg ved heller ikke om jeg kan og ved heller ikke hvad det skal være"....masser af undskyldninger!

Jeg tror fuldt og fast på, at du selv skaber alt i dit liv med dine tanker og følelser - og jeg tror på at vi er her for at leve et godt og rigt liv. 

De tanker du sender ud i Universet har en vibration, og den vibration du sender ud, får du tilbage i præcis samme form – uanset om den er positivt eller negativ. Lige tiltrækker lige. Det er loven om vibration.

Betina 2

Så hvordan vibrerer du?

Er du på en positiv eller negativ vibration?

De sidste 12 år har jeg studeret og anvendt principperne i loven om tiltrækning, og det fascinerer mig, at vi skaber vores liv med vores tanker, adfærd og følelser. Jeg anvender selv de principper og har manifesteret det liv jeg lever i dag sammen med min mand Steen som jeg har været gift med i 5 år, vores børn, svigerbørn og børnebørn, familie, venner, bolig og karriere som jeg er dybt taknemmelig for.

Da jeg var yngre var jeg bevidst om loven om tiltrækning, men jeg vidste ikke helt præcist hvordan den fungerede. Jeg oplevede dog mange gange, at når jeg virkelig ønskede noget inderligt, brændende, så fik jeg det – men der var også mange gange, hvor jeg ikke fik det jeg ønskede. Efterhånden som jeg har forstået loven om tiltrækning og lært at anvende teknikkerne til min fordel, har jeg forstået, hvorfor det ikke skete.

Du har nemlig nogle mønstre med dig fra du var barn og ung, nogle overbevisninger eller paradigmer som kører i dig som et software program.

"Et paradigme er et mentalt program, der har kontrol over næsten al din vanemæssige adfærd og næsten al din adfærd er vanemæssig"

Så hvis du vil ændre noget i dit liv, skal du bruge din bevidsthed til at kontrollere din underbevidsthed. Du skal med andre ord kontrollere dine tanker.

Alt hvad sindet kan forestille sig, kan det få.

Så hvad vil du?

Hvordan kunne du godt tænke dig at dit liv skulle se ud?

Det kræver, at du lærer hvordan du ændrer din tankegang, for at få loven om tiltrækning til at arbejde for dig.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Ud fra alle de studier og al den læring jeg har modtaget gennem de seneste 12 år, fra nogle af dygtigste mentorer og coaches i verden, har jeg har skabt en model der knækker koden til at få loven om tiltrækning til at virke, hver gang. 

Hvis du er klar til at tage en beslutning og handle på det, så lad mig lære dig at anvende de teknikker, der har virket for mig og mange andre, så du kommer i mål og kan leve det liv du drømmer om, nu og for altid.

Tag med på en rejse med onlinekurset i 6 uger.

Du lærer at anvende den model jeg har skabt der virker hver gang.

6 uger 6 moduler.

 

KNÆK KODEN TIL DIT DRØMMELIV

Hvis du har spørgsmål til kurset eller andre spørgsmål om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så skriv til mig

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med kærlig hilsen
Betina